Saturday, 31 December 2011

peraduan blog tecantik :D

huhu. . nih ade contest tok blog teRcantik .


wat muke tak malu je join contest nie. . hee, sbb kite ni bawu sngat dlm blog nie. . tak arif sangat pon pasal edit mengedit nie . . tgok blog kite ni pon da tau kan kita ni bawu ag.. hee, okey, meh, jom join. .

 sila klik kat sini ;)

boley isi mase lapang awak2 semua dgn mengedit edit blog sendiri. . selain tu, boley dpt ramai kawan..

korang ley tgok sndiri blog kwan2 kite yg dieorg dah link kan blog dieorg  kat komen. . cantik2 tau dieorgnye blog! boley wat korang senyum sendiri..

( pada awak2 yg sy tag nie, maaf ye, sy tag awk sume sbb sy suke blog awk sume.. ;)





5 comments:

  1. wahaha bpertandingan blog cun.... nk join ke x.. hehe... maluuuuuuu

    ReplyDelete
  2. wow..its ok..bangga menjadi top 5 list member kamoo.. :)

    ReplyDelete
  3. ema -> takpe, masok jee..promote blog sendiri..huhuhu

    ReplyDelete
  4. saya nak blog sendii yng cantik macam blog awak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai soffya nur safya.. tq puji2 blog kite ni.. hihihihi, awak kene rajin explore setting2 kat dlm blog ni.. nnti baru boleh edit blog cantik-cantik.. hehehe

      Delete